En sund og solidt frokost giver bedre koncentrationsevne

Kender du den klassiske følelse hen mod eftermiddagen, hvor øjnene bliver trættere og trættere, og du lige så stille koncentrationen dale? Det gør de fleste mennesker nok. En ting, du kan overveje, hvis du ofte har det sådan, er, om du får de rette råvarer i løbet af dagen. Hvad spiser du til frokost på arbejdspladen? Bliver du mæt nok, og består frokosten af den næring, der skal til, før du er dækket ind resten af dagen? Med en fast frokostordning i firmaet kan I som medarbejdere blive mere motiverede og mere effektive medarbejdere.

Bedre mad = bedre medarbejdere

Ja, den er godt nok. Flere undersøgelser har vist, at sund mad giver bedre medarbejdere. Med bedre menes der medarbejdere, som helt konkret yder mere, sammenlignet med de der ikke får en nærende nok frokost. Af samme årsag kan de rigtige frokostordninger gøre en stor forskel for virksomheder – og det gælder i København såvel som resten af landet. Det betyder dog noget, hvilken en frokostordning du vælger. Det er vigtigt, at der indgår nogle gode og mættende råvarer, og at den grønne del også indgår.

Hvis I investerer i en frokost, som indeholder de rigtige ting, vil I også kunne mærke, at der er en helt anden energi hen på eftermiddagen. Et mere velnæret måltid kan være med til at bevare et stabilt blodsukker, som i sidste ende vil gøre, at koncentrationsevnen også bevares. Det er altså ikke udelukkende for medarbejdernes skyld, at I skal investere i maden, det også på grund af de fordele, det kan have for virksomhedens bundlinje.

Arbejdsplads i København, Århus eller Nordsjælland?

Hvis du kan takke ja til det, så kan virksomheden Frokostordninger.dk ApS være en mulig metode til at finde den rigtige frokostordning. Konceptet er, at det skal være så nemt som muligt for virksomheden at finde en frokostordninger, der både matcher i pris, kvalitet og behov. Og det skal ske på en måde, så at I som virksomhed skal bruge så lidt tid på det som muligt. Hvis I besøger Frokostordninger.dk’s hjemmeside, kan I se, at det blot kræver en udfyldelse af en formular, hvorefter I vil blive serviceret med tre bud på tre køkkener, der matcher jeres behov.

Udgivet
Kategoriseret som Mad