Hos AK Nygart får du en brystoperation med fokus på kvalitet og tryghed

Er du en af de kvinder, der har overvejet at få en brystoperation? Det er faktisk blandt overraskende mange, at ideen opstår og bliver gennemtænkt. Med en brystoperation kan man nemlig rette op på de ting, som man ikke er tilfreds ved med sine bryster. Og det er der mange, der ønsker sig, idet intet mindre end hver 3. danske kvinde er utilfreds med udseendet, formen eller størrelsen på sine bryster. Samtidig er netop brysterne et symbol på kvindelighed og den feminine seksualitet, hvorfor det er utroligt vigtigt for mange kvinder, at de har den rigtige størrelse og form. Hos AK Nygart kan man få en brystoperation, hvor der er fokus på både et godt og tilfredsstillende resultat samt tryghed i forløbet.

En brystoperation kan løse mange problemer

En brystoperation kan hjælpe dig, hvis du er utilfreds med dine bryster. De fleste tænker, at en brystoperation kun kan bruges, hvis man ønsker sig større bryster. Men også hvis man ønsker sig mindre, rundere, fastere bryster, kan en brystoperation være med til at give en det resultat, man drømmer om. Også hvis man ikke bryder sig om størrelsen eller udseendet på brystvorten, kan en operation også være med til at rette op på det. Derfor er en brystoperation noget, der er værd at overveje for alle kvinder, der ikke bryder sig om udseendet på deres bryster. Mange oplever også, at deres bryster ændrer udseende, efter de har tabt sig, er blevet ældre eller har fået børn. Også her er en brystoperation en simpel løsning, der er værd at overveje.

Det har aldrig været mere sikkert at få plastikkirurgi

Mange afholder sig for at få en brystoperation, fordi de er bange for, at det går galt. Hvis man har set reality-tv over de sidste år, har man formentlig også set mere end ét eksempel på, hvor galt det kan gå. Dog skal det understreges, hvor mange brystoperationer, der udføres hvert eneste år. Der bliver hele tiden gjort nye erfaringer og udviklet metoder, der gør, at man kan få et endnu bedre og mere sikkert resultat. Man kan derfor roligt sige, at det aldrig har været mere sikkert at få en brystoperation, end det er i dag. Så længe man vælger et respektabelt sted med erfaring til at udføre sin brystoperation, behøver man ikke frygte et dårligt resultat. Hvert år bliver der nemlig udført flere tusinde brystoperationer, og det er kun en minimal procentdel, der oplever utilfredsstillende resultater.

Få dine nye bryster hos Nordens førende eksperter

Det har i mange år været Nygart Privathospital, der har været blandt de førende inden for plastikkirurgi med fokus på især bryster. Der bliver udført intet mindre end 1.000 brystoperationer hvert år, hvilket svarer til cirka halvdelen af det samlede antal i Danmark. Man kan derfor være sikker på, at man er i erfarne og kompetente hænder, når man får sin brystoperation hos Nygart. Det bliver forstærket af, at Nygart nu er blevet opkøbt af det svenske Akademikliniken og er blevet til AK Nygart. Akademikliniken er Nordeuropas største kosmetiske privathospital og har også mange års ekspertise inden for brystoperationen. Får du din brystoperation lavet hos AK Nygart, kan du derfor være sikker på et tilfredsstillende resultat og fuld tryghed i forløbet, fra start til slut.

Viden, der kommer dig til gode

Brystoperationer er utroligt populært, ikke kun i Danmark, men over hele verden. Derfor er der efterhånden mange produkter at vælge imellem, når det kommer til fx implantater. Ikke alene skal man vælge, om man vil lave en brystoperation med runde eller dråbeformede implantater, men der er også adskillelige producenter at vælge imellem. Vælger du AK Nygart til at udføre din brystoperation, kommer deres store viden og ekspertise på området dig til gode. Enhver brystoperation, der udføres på privathospitalet, starter ud med en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her bliver der lagt en plan for, hvordan man opnår de bedste resultater for netop dig. Det skaber ikke kun tryghed for dig, men sikrer også et 100% tilfredsstillende resultat.

Sikker BFO – der ser naturlig ud

Det er en almindelig opfattelse, at en brystoperation vil ende i store og kuglerunde bryster, der ikke ser naturlige ud. Men som nævnt tidligere er det et område, der hele tiden bliver udviklet på. Man kan derfor sagtens få en brystoperation, der giver et resultat, der ser helt naturligt ud. Det kan fx være BFO med eget fedt eller dråbeformede implantater. Derfor er det i dag ikke kun unge kvinder, men også dem, der har fået børn og ammet, der kan have glæde af en brystoperation. Samtidig kan du føle dig tryg ved at vide, at du hos AK Nygart bliver opereret af de absolut bedste kirurger i landet. Hvis du vil have en sikker brystoperation, der giver et naturligt udseende resultat, er AK Nygart altså de rigtige at tage kontakt til.

Book tid eller tag kontakt i dag

Vil du gerne vide, hvordan en brystoperation kan gøre en forskel for dig? Så skal du bestille tid til en gratis forundersøgelse allerede i dag. Her lægges en plan for, hvordan din brystoperation skal forløbe, samt hvad der skal fokuseres på. Det giver dig en følelse af tryghed, da du så er 100% klar over, hvad du går ind til. Hvis du har spørgsmål til din brystoperation eller en af de mange andre behandlinger og operationer, man kan få hos AK Nygart, kan du også tage kontakt via telefon eller e-mail. Du kan være sikker på, at du får kompetent og ærligt svar, så du kan blive mere sikker på, om en brystoperation er det rigtige for dig.