Er du en dart entusiast, så er Dartshop stedet for dig

Nogle er gode til fodbold, andre er gode til håndbold og andre igen er gode til dart. Og det er bestemt ikke at kimse af. Dart er en sport på linje med store sportsgrene som fodbold og håndbold. Den indeholder de samme elementer: Et regelsæt, man skal overholde, et pointsystem, man er nødt til at forstå for at kunne vinde og ikke mindst et krav om teknisk snilde. Dart har som sportsgren vokset sig større og større over de seneste år, og i dag behøver man ikke engang have den store tv-pakke for at kunne se sportskanaler, der viser verdensmesterskaberne i dart, hvor en kogende og sydende halv et sted i Storbritannien danner rammen om et show med alt, hvad den kan trække af konfetti, letpåklædte nummerpiger og et veloplagt publikum af fadølsdrikkende dartelskere.

Med andre ord: Dart er i sandhed i fremgang, og det ved webshoppen dartshop.dk alt om. Derfor kan du her købe alt, hvad dit darthjerte begærer af dartudstyr og -tilbehør fra fabrikanterne Bull’s, XQ Max samt Shot! Faktisk er Dartshop danske distributører af disse velrenommerede varemærker, og med dartudstyr og tilbehør fra Bull’s, XQ Max eller Shot! er du sikker på en ting: Du spiller dart med stil!

Dart med udstyr fra Dartshop

Spiller du dart med udstyr fra Dartshop, har du de bedste forudsætninger for at øve dig og blive dygtig nok til at imponere dine venner og bekendte, næste gang I skal dyste på en snusket bar en lørdag aften. Firmaet har fx et stort udvalg af dartpile til elektronisk dart. Hvor de billige pile i messing egner sig godt til begyndere, er pilene i messing/chrom gode til lettere øvede spillere. Endelig er tungsten dartpile gode til de øvede spillere og ikke mindst den bedste kvalitet, man kan købe.

Ved du lidt om dart, har du nok set ham: Van Gerwen, en halvtyk skaldet hollænder, som er verdensmester i dart. Med dartudstyr fra Dartshop kan du øve dig, og hvem ved… måske en dag bliver du den nye Van Gerwen.

Ikke kun dartudstyr

Dartshop har et udvalg som sidder lige i Bull’s eye. Faktisk er shoppen mere end bare dartudstyr, da den også forhandler udstyr inden for darts tæt beslægtede spil, bordfodbold. Du kan fx købe bordfodboldbolde, der passer til præcis din stil. Dartshop tilbyder et bredt udvalg af ITSF-godkendte bordfodboldbolde, men du kan også finde korkbolde samt bolde med et rigtigt fodbold-look.

Er du dart entusiast eller bordfodbold entusiast, er Dartshop altså den helt rigtige webshop for dig at svinge forbi.

Her finder du Dartshop

Her finder du Dartshop.dk:

Sognevejen 18

8380 Trige

Tlf: 8691 0300

Email: info@dartshop.dk