German Pellets – Når du vil passe på miljøet

De kolde måneder kræver for manges vedkommende varme fra et fyr i kælderen, der holder boligen varm. Et fyr, der forbrænder træpiller, kan bruge mange forskellige varianter af træpiller i fyringen – og det er ikke ligegyldigt, hvilken træpille du bruger.

German Pellets er CO2-neutralt

German Pellets skåner miljøet i forhold til mange andre kendte mærker af træpiller. German Pellets forbrænder nemlig CO2-neutralt. Det vil sige at mængden af CO2, der slippes ud i atmosfæren, ikke overstiger den mængde, der er bundet i pillerne i forvejen. Derved svarer udslippet af CO2 ved forbrænding af German Pellets til det samme, som hvis træpillerne fik lov til at rådne op i naturen. Der bliver ikke udviklet en ekstra mængde CO2 i forbindelse med forbrændingen.

Effektiv forbrænding med German Pellets

Ikke alene er German Pellets skønsomme overfor miljøet – det brænder også særdeles effektivt. Energikoncentrationen er stor, samtidig med at selve afbrændingen er renere. Der vil derfor også være en effektivitetsforøgelse at hente ved at bruge German Pellets målt i forhold til mange andre klassiske mærker.

Yderligere er energiforbruget ved produktion af German Pellets lav. Mærket er ikke alene konkurrencedygtigt på en miljømæssig målestok, men også på en økonomisk. Det er fornuftigt at benytte sig af træpiller med den rette kvalitet, fornuftige produktionsmetoder og lave miljømæssige indvirkninger.

Gennem en dansk vinter bliver der fyret en hel del træpiller, og derfor vil resultatet på nationalt plan blive påvirket markant, hvis størstedelen af boligerne, der bliver fyret med træpiller, benytter sig af German Pellets.

Køb German Pellets næste gang

Brugen af German Pellets er derfor noget, der både skåner miljøet, økonomien og den gode samvittighed. Næste gang der skal foretages indkøb til pillefyret, bør man derfor vælge German Pellets. Hvis alle gør en lille forskel, kan resultatet i sidste ende få en betydning.