Få ekstra nøgle til bil eller bilnøgle med startspærre.

ekstra bilnøgle

Der er mange gode grunde til at have styr på sine bilnøgler. Selvom autolåsesmede kan hjælpe akut, så kan det godt betale sig at have gjort sig det klart, hvad risikoen er ved ikke at have styr på situationen omkring bilnøglerne. Det kan virke helt banalt, men der er mange, der ikke tænker på disse ting og derfor ender i en situation, der bliver mere bekostelig end højst nødvendig.

Hav altid en ekstra bilnøgle klar

Det er altid en udfordring, hvis man ikke har en ekstra nøgle til bil, og man pludselig kommer ud for, at den sidste bilnøgle, man har, bliver væk. Det vil derfor være fornuftigt at få sig en ekstra bilnøgle, så man ikke kommer til at stå med det problem i fremtiden.

Det er ikke besværligt at anskaffe sig en ekstra bilnøgle, hvis man ved, hvor man skal gå hen. Der findes autolåsesmede, som kan klare opgaven for én – nemt og hurtigt. De fleste autolåsesmede kan lave ekstra nøgle til bil til de fleste bilmodeller og årgange. Til de modeller, som de ikke selv kan lave bilnøgler til, kan de købe nøglerne hjem fra en anden producent.

Med en ekstra nøgle til bil behøver man aldrig at stå i den situation, hvor man pludselig ikke kan komme ind i sin bil og få dagens gøremål overstået. Det kan hurtigt blive en mere bekostelig affære at få en autolåsesmed ud at låse bilen op, så det kan være en fordel at have købt en ekstra nøgle til bil i tide. Det er altid bedre at være på forkant med dette køb. Når først skaden er sket, og man ikke kan komme ind i bilen, fortryder man, at man ikke købte en ekstra bilnøgle.

ekstra nøgle til bil

Hvis man deler sin bil med eksempelvis sin partner, er det ikke tilrådeligt at man deler bilnøglen. Det er langt mere hensigtsmæssigt at købe en ekstra bilnøgle, så man på den måde sikrer, at partneren altid har en ekstra nøgle til bil, hvis man selv mister sin egen. Udover irritationen ved at skulle dele sin bilnøgle, hvis man ikke lige er det samme sted, når den skal overleveres, så er der også penge at spare ved at have en ekstra bilnøgle, så man som sagt ikke skal have en autolåsesmed ud akut og hjælpe med at låse bilen op.

Det skal dog siges, at hvis man ikke har været ude i tide og anskaffet sig en ekstra nøgle til bil, så er det bestemt en god mulighed at få en autolåsesmed ud. Selvom det er dyrere end at købe en ekstra bilnøgle fra starten af, så kan de fleste autolåsesmede komme ud og hjælpe, der hvor bilen står. Så man kan godt få ordnet problemerne, hvis man ikke har købt den ekstra bilnøgle – men hvor er det meget nemmere, hvis man altid sørger for at have en ekstra nøgle til bil liggende.

Få en bilnøgle med startspærre

En bilnøgle med startspærre er virkelig smart og næsten et must i dag. De fleste mennesker kan forstille sig, hvor forfærdeligt det ville være, hvis man kom ud på parkeringspladsen, og bilen ikke står der mere. Dette kan man undgå, hvis man anskaffer sig en bilnøgle med startspærre.

En bilnøgle med startspærre fungerer ved, at en elektronisk chip, der er monteret inde i bilnøglen, sender et signal til bilen, som så kan aflæse, at der er tale om en rigtig bilnøgle. Derfor besværliggør man det for en biltyv, hvis man benytter en bilnøgle med startspærre. Det er næsten umuligt for en biltyv at stjæle en bil, hvis man sørger for at benytte bilnøgle med startspærre, hvilket jo altid bør være formålet med i det hele taget at have en bilnøgle.

bilnøgle med startspærre

De fleste autolåsesmede kan tilbyde deres kunder en bilnøgle med startspærre. Der vil i nogle tilfælde være tale om modeller, hvor det kan være udfordrende at anskaffe bilnøgler med startspærre til, da der gælder nogle bestemte elektroniske forhold for disse biler. Men som sagt vil de fleste bilnøgler med startspærre kunne købes hos autolåsesmedene. Derfor er det bestemt en god idé at få dette gjort så hurtigt som muligt.

Mange autolåsesmede går op i, at deres udstyr er blandt det nyeste på markedet, hvilket også betyder, at de i fremtiden vil kunne tilbyde bilnøgle med startspærre til deres kunder. Med tiden, hvor der konstant kommer nye bilmodeller til, vil teknologien blive udviklet, hvorfor det kræver en anderledes slags bilnøgle med startspærre til de nye biler. Dette er hensigtsmæssigt, da målet altid må være at gøre det så svært som muligt for biltyvene, men det giver samtidig nogle udfordringer for autolåsesmedene, der altid skal holde sig opdateret for at kunne tilbyde en bilnøgle med startspærre til selv de nyeste årgange.

Kom problemerne i forkøbet og gør dig klar til fremtiden

 ekstra bilnøgle med startspærre

Der er god fornuft i at anskaffe sig en bilnøgle med startspærre, når man alligevel skal ud at have fat i en ekstra bilnøgle. Ved køb af en ekstra nøgle til kan man besøge en autolåsesmed, som kan indsætte teknologien således, at der man både får en ekstra bilnøgle og samtidig en bilnøgle med startspærre.

Man bør jo altid slå to fluer med ét smæk, når det er muligt. Det er ikke kun penge og tid man sparer ved at købe en ekstra nøgle til bil som samtidig har startspærre i sig. Man sparer også en masse bekymringer ved at gå og tænke på, at man enten kan låse sig ude af bilen, eller at en biltyv har bedre forudsætninger for at kunne stikke af med bilen.

Spar derfor både penge, tid og bekymringer og få dig en ekstra bilnøgle med startspærre. Det kan næsten kun gå for langsomt, da biltyvene ikke venter på dig, og du jo i sagens natur ikke ved, hvornår du næste gang skulle komme ud for at miste din bilnøgle. Kom problemerne i forkøbet – og gør det i dag.