Nygart tilbyder brystforstørrelse, botox og hårfjerning

nygart
nygart

Nygart Privathospital er blandt landets førende kirurgiske hospitaler i landet. De har gennem en lang årrække udbudt services med en høj kvalitet, og de tager altid udgangspunkt i det enkelte individ og dennes ønsker.
For Nygart er tryghed og velvære et must. Der bliver gjort meget ud af, at klienterne bliver modtaget i en god atmosfære, og at de altid føler, at der altid bliver lyttet til deres præferencer og personlige ønsker, samtidig med at personalet er kyndige i vurderingen af forskellige kroppe, udformninger og de særlige hensyn, der skal tages for hver person. Bryster, ansigter, hudtyper og hårvækst er altid forskellige fra person til person, og med deres professionelle tilgang vil enhver blive rådgivet og behandlet efter den mest hensigtsmæssige vis.

Det er altid muligt, at komme ind til en samtale, hvor de indledende vurderinger af et potentielt klinisk indgreb kan blive diskuteret og planlagt. Disse samtaler er særdeles uforpligtende, og der sættes altid fokus på, at linjerne for en behandling er gjort klare for klienten, så denne ved, hvad den har med at gøre.

Mere end 1.000 brystforstørrelser årligt

Nygart har rigtig mange års erfaring med kosmetiske brystforstørrelser. Privathospitalet, der er en landsdækkende kosmetisk kæde, udfører en brystforstørrelse mere end 1.000 gange årligt. Kirurgerne, der udfører brystforstørrelserne, er alle meget opmærksomme på at skabe tryghed både før, under og efter operationen. Under et forløb med brystforstørrelse vil du altid være i kontakt med højtuddannet personale, som varetager dit forløb med den stor opmærksomhed for dit velvære.

Ved brystforstørrelser benytter Nygart sig oftest af kapsler af mærket Mentor. Disse er et af de bedste mærker på markedet, og det er ofte brugt ved brystforstørrende operationer generelt. Fordelen ved at bruge disse implantater til brystforstørrelse er, at de har en lang holdbarhedstid, hvorfor Mentor yder en livsvarig garanti på dem.

Botox virker på dybe rynker

Ansigts- og hudtyper er meget individuelt forskelligartede, og derfor kræver en god behandling af rynker i huden en grundig forudgående undersøgelse. I denne undersøgelse vil speciallægen altid tage udgangspunkt i ansigtets helhedsindtryk sammenholdt med de enkelte punkter, hvor huden er ekstra påvirket af rynker.

Botox er særlig effektiv i behandling af rynker, der er fremkommet af sammentrækninger i huden, som eksempelvis kan befinde sig i panden, mellem øjnene, på læberne eller ved næsefløjene. Ved behandling med botox bliver musklerne mere afslappede, hvilket medfører at de sammentrukne rynker udglattes.

Gratis forundersøgelse før hårfjerning

Den kontinuerlige barbering er noget mange døjer med, og derfor kan en permanent løsning være særdeles velegnet til personer, der er mere eller mindre hårdt ramt af uønsket hårvækst. Nygart kan udføre hårfjerning med laser, og forinden tilbyder privathospitalet at lave en gratis forundersøgelse, som kan klargøre, hvorledes hårfjerningen skal udføres. Elementerne i hårfjerning er lys og varme, og denne metode er fuldstændig sikker. Ved at omdanne lys til varme kan hårsækken destrueres, og derved vil hårvæksten bliver stoppet.

Ikke alene tilbyder Nygart gratis forundersøgelse på hårfjerning, men de lægger ovenikøbet en prisgaranti på deres service. Hvis der findes et dokumenteret billigere tilbud andetsteds, så vil Nyghart tilpasse sig prisen, og du vil derfor altid få det billigste tilbud for hårfjerning hos dem.

https://youtu.be/RIid1JMPOyU