Nygart – privatklinikken har fusioneret med svenske Akademiklinikken

nygart

Du vidste det måske ikke, men Jesper Nygart, stifter af Nygart, solgte virksomheden sidste år. Dermed fik klinikken ny ejer i form af det velrenommerede svenske Akademikliniken. Med andre ord smelter de to virksomheder sammen, og fra første december 2017 hedder virksomheden AK Nygart.

Nordeuropas største kosmetiske privathospital i ryggen

Et navneskift fortæller imidlertid ikke ret meget i sig selv. Hvad der er afgørende er selvfølgelig, hvad navneforandringen konkret indebærer af organisatoriske ændringer – og med fusionen har klinikken fået intet mindre end Nordeuropas største kosmetiske privathospital i ryggen. Akademiklinikken tilbyder nemlig Skandinaviens største udvalg af plastikkirurgi, æstetiske injektionsbehandlinger og medicinsk hud- og kropspleje.

Men her stopper det imidlertid ikke. Rent fagligt er Akademiklinikken i en liga helt for sig selv, eftersom de er internationalt anerkendte, bl.a. for deres videreuddannelser, hvor de tager behandlere inden for både plastikkirurgi og injektionsbehandlinger som Botox og fillers under deres vinger.

Du kan dog være helt rolig. Der er ingen grund til panik! AK Nygart er stadig den klinik, du kender. Firmaet vil også fremadrettet byde dig velkommen med samme nærværende personale, som altid har kendetagnet virksomheden, og den har ikke mindst samme seriøse indstilling til det, den laver.

Og nårh ja, du finder stadig klinikken i både København, Aarhus og Lyngby.

ak nygart

Nygart er stadig på de samme sociale medier

Du kan læse om AK Nygart på de samme sociale medier, som du altid har fundet virksomheden på. Blot har firmaet på hovedparten af disse sociale medier skiftet navn til AK Nygart.

Du kan fx slå et smut forbi Nygart på Facebook eller Instagram, hvor firmaet har et hav af følgere.

På disse sociale medier kan du læse forskellige historier om personer, der har været under kniven hos AK Nygart. Du kan med fordele læse beretningerne, hvis du måske selv sidder derhjemme og overvejer, om du nu også for alvor har mod på at få foretaget en operation.

Også på andre sociale medier

Det er langt fra kun på Facebook og Instagram, privatklinikken er til stede. Også på medier som WordPress, StorifyTwitterCrunchbaseYouTube og LinkedIn kan du blive meget klogere på virksomhedens gøren og laden – og du vil bestemt ikke kede dig. På disse digitale platforme udgives løbende indlæg, der giver dig dybdegående indblik i, hvem AK Nygart er, og profilerne opdateres jævnligt med både nyheder og information

Også på de to anmelder-sites Trustpilot og Mylooks kan du læse en lang række anmeldelser om klinikken. Faktisk har den 5/5 stjerner på Mylooks, alt imens den har en Trustscore på 7,5/10 på Trustpilot.

Man må i sandhed sige, at der er tale om tal, der taler sit eget tydelige sprog, og som ikke mindst viser, at klinikken er til at stole på. Samtidig kan potentielle kunder bruge de to anmelder-sites til at vurdere, hvorfor det kan være en god ide at vælge Nygart, når de nu måske/måske ikke skal have foretaget en kosmetisk behandling.

Se denne video, hvor sygeplejerske Anne Sophie Ulrich fortæller om processen ved operation i fuld narkose hos Nygart.

Vil du gerne bestille en tid hos klinikken, kan du enten ringe på 70275757 eller bruge online booking via klinikkens hjemmeside.