Elektronisk dart – Det er old school at tælle selv

Mange hyggelige aftener er brugt på at kaste en pil efter skiven. Måske er der lidt alkohol indblandet, og stemningen er hurtigt blevet sat derefter. Dart er en hyggelig sport. Det er utvivlsomt en sport, der er forbundet med halvtykke mænd, der står foran et beruset højtråbende publikum, og en kommentator, der råber højt – nærmest syngende, når der bliver scoret 180 point. Men den slags dart bliver altid spillet på gamle traditionelle dartskiver. I dag er det elektronisk dart, der rykker.

Mange muligheder med elektronik dart

Elektronisk dart åbner op for en hel ny måde at spille dart på. For det første bliver fingrene ikke smurt ind i kridt, når man skal notere pointene på den lille tavle, der typisk er sat op ved siden af dartskiven. For det andet får man den service, at pointene automatisk bliver udregnet, når man spiller elektronisk dart, og man derved kan koncentrere sig udelukkende om at ramme efter hensigten.

Fede features

elektronisk dart

For det tredje – og dette må være den bedste del af det hele – man kan tilslutte sin android- eller IOS-enhed på nogle modeller af skiver til elektronisk dart. Dette åbner for en hel ny måde at spille dart på. For hvem kan huske, hvem der vandt det spil, der foregik for flere uger siden? Eller hvor mange kast, der blev brugt i gennemsnit for at vinde hver kamp? Eller hvilken spiller, der har været bedst til at ramme triple 20? Det kan man med elektronisk dart.

Den snarrådige dartspiller vil herefter måske spørge, hvad man stiller op med de kast, der rammer helt udenfor skiven. Det kan elektronisk dart vel ikke registrere? Men svaret er, at hvis du køber den rette model, vil der være monteret en out-censor, som kan registrere, når dartpilene rammer ved siden af. Så intet bliver ladt til tilfældighederne.

Spil dart – selvom du er alene

Elektronisk dart åbner som sagt nye muligheder at spille dart på. Hvis du står foran dartskiven og ikke har en kompagnon ved din side, så er der stadig en masse udfordringer klar til dig. Det er muligt at spille mod virtuelle modstandere, som du kan justere efter niveau, så de passer perfekt som dine modstandere.

Men da nogle modeller af elektronisk dart er opsat til at kunne gå online, er det også muligt at spille mod andre spillere fra hele verden, som selv står i deres stue, kælder, mandeværelse eller garage og kaster pile mod skiven. Det er smart!