Et laminatgulv er et praktisk, billigt og slidstærkt gulvvalg, der takket være det store udvalg giver dig alle muligheder for at skabe netop det look du ønsker i din bolig. Her kan du se et bud på, hvilke laminatgulve der bliver populære i 2020.

Det klassiske valg

En af de store fordele ved et laminatgulv er at det er et praktisk og meget vellignende alternativ til et trægulv. Samtidigt er det ofte et billigere valg end originalen.

Derfor er et laminatgulv med trælook også en klassiker, der år efter år vil være at finde blandt de mest populære laminatgulve. Uanset hvilken træsort og hvilket gulvformat, der falder i din smag, så vil du kunne finde en tro kopi blandt laminatgulvene.

Traditionelt set er aske- og egetræslooks de mest populære valg og der er intet, der tyder på at dette kommer til at ændre sig i år. Dog har de gråtonede trælooks i de seneste år nydt en stigende popularitet og det er en trend, som ser ud til at fortsætte i 2020.

Det eksklusive valg

Sildebensgulve er smukke og har et meget eksklusivt udtryk. Gulvtypen hører da også til blandt de dyrere valg og da der samtidig ofte kræves professionel hjælp til lægning, så er det langt fra alle, der har haft budgettet til et sildebensgulv.

Nu fås denne gulvtype også som laminatgulv med kliksystem, der gør, at du selv kan lægge gulvet. Dette var allerede i 2019 et populært valg og gulvet der enten kan lægges i det klassiske sildebensmønster eller i et mønster du selv skaber spås også i år at stige i popularitet.

Det modige valg

For mange danner gulvet en forholdsvis neutral baggrund for den øvrige boligindretning, men du kan også vælge i stedet at være modig og gøre gulvet til et markant blikfang i indretningen. Dette kan du eksempelvis gøre ved at bringe en knaldfarve ind i indretningen med et rødt højglanslaminat. Du kan også vælge at skabe et mere tidløst udtryk med et laminatgulv i marmorlook eller hvad med at tænke helt ud af boksen og vælge et gulv med tekniske tegninger. Alle tre bud vil med garanti gøre dit gulv til et markant indslag i din boligstil.