Det kan være totalt ødelæggende for et firma, hvis firmaets data går tabt. Det betyder altså, at trafik på ens hjemmeside ikke er det eneste, som man bør bekymre sig om, når man står i spidsen for et firma. Det er derfor meget vigtigt, at man får implementeret en back-up, som man kan stole på, hvis det værste skulle ske. Det kan dog være en jungle at finde rundt i de forskellige begreber og derfor er der her en liste over forskellige typer back-ups, som man kan få hos de forskellige udbydere.

Her er de forskellige løsninger

Man kan nemt blive forvirret over alle de forskellige termer og det er svært at finde rundt i. De mest brugte termer er:

  • Remote back-up

Dette er en skalerbar, ekstern cloud-service til sikker cloud-backup at dit data. Ved denne løsning ligger intet af din data fysisk hos dig selv.

  • Hybrid back-up

Dette er en kombineret onsite service med ekstern beskyttelse, som ligger i et sikkert cloud-datacenter. Her får man de bedste fra begge verdener med data i skyen og hos sig selv.

  • Private back-up

Dette er en komplet onsite platform. Den er inklusive driftsstøtte. Her har man sit eget datacenter, og derfor har man alt sin data hos sig selv, men kan få hjælp, hvis noget går galt.

  • End-user back-up

Dette er en online cloud-service til sikker ekstern beskyttelse af den slutbrugerdata, som dit firma måtte have.

  • Office 365 back-up

Dette er en online service til sikker ekstern beskyttelse mod public cloud datatab.

  • Veeam cloud connect

Dette er en online cloud-service, som integreres direkte i kundens helt egne veeam-løsninger.

Med denne information er man bedre rustet til at tackle den opgave det er, at få fat i en back-up løsning. Hvis du øsnker at læse mere om de forskellige løsninger, så kan du se mere lige her.