Går du og drømmer om at få en oplevelse, som du sent vil glemme? Den slags oplevelser hvor du sidder tilbage med følelsen af, at det var alle pengene værd. Sådan en oplevelse kan du f.eks. få ved at tage på safari i Afrika. Det har du mulighed for at gøre sammen med africatours.dk. Hvis du gerne vil på en tur til Afrika, kræver det nok, at du bruger noget tid på at spare op. Men når først du har fået idéen til rejsen, vil du nok gerne så hurtigt afsted som muligt. Derfor kan du med nogle forskellige tips lære at spare sammen hurtigere.

Lav en sparegris

Det kan godt lyde lidt gammeldags med en sparegris, men faktisk er det en god idé. Det er måske ikke ofte, du har kontanter, men når du endelig har, så læg dem i din sparegris. Hver gang du finder en 20’er i din pung eller får penge i fødselsdagsgave, kan du lægge dem i din sparegris. Du kan også gøre det til en regel for dig selv, at hver gang du panter flasker, skal panten gå til din sparegris. Det fede ved at bruge en sparegris er, at det bliver lidt sjovere at spare op og derfor er du mere tilbøjelig til at lægge penge i grisen.

Spar penge på fornøjelser

Noget der hurtigt kan sluge en masse penge, er hvis du ofte er ude at spise, i biografen eller lignende. Det virker måske ikke som det store, når du bruger 200 kroner på et cafébesøg med din veninde, men lige pludselig løber det bare op. I stedet kan du prøve at finde på alternativer, så du kan spare penge. Inviter din veninde hjem til en filmaften eller en hjemmelavet middag i stedet. Det kan være mindst lige så hyggeligt.